Menu

Womenspoetryproject

 

WomensPoetryProject: To the Ladies

Te boeken als huiskamerconcert, bij poetryfestivals, concerten, specials thema bijeenkomsten.

 

 De voorstelling is een muzikale en literaire reis: zangeres Marleen Achten en gitarist en componist John Nuyten voeren je langs het werk van tien talentvolle vrouwelijke dichters. 

To the ladies

‘To The ladies’ is een concert over het werk van tien vrouwelijke dichters die allen in hun eigen tijd en omgeving hun leven hebben beschreven en hun stem hebben laten horen. De voorstelling is een muzikale en literaire reis met tussenstops waarin het verhaal van de dichteres wordt verteld. Verhalen over talentvolle schrijvers als Charlotte Bronte, Delmira Augustini en Rosemonde Gèrard. Iedere dichteres heeft haar eigen lied gekregen: gedichten vertaald naar muziek door componist John Nuyten. 

website: womenspoetryproject.com

 

 

Read more...

vaderdagvaart

Verras vader met een uniek cadeau!

Al varend met de Tilia door de Piushaven genietend van prachtige live muziek door zangeres Marleen Achten en accordeonist Peter Faber. Na een uurtje varen eindigen we bij Café Burgemeester Jansen, waar u door de gastheer wordt verwelkomd met een heerlijk verrassingsbiertje of ander drankje.
Reserveren is noodzakelijk.

Datum en tijd: zondag 21 juni 2015
om 15.00 uur
Startlocatie: Draaibrug Piushaven
Prijs: € 15,- p.p. (inclusief live muziek,vaart en drankje)
Info en reserveren: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-24677774
 
 

 

Read more...

tuinconcert

 
Tuinconcert Raak de Snaar 
31 mei
 
Wat een leuke middag met zeer verrassende acts. En natuurlijk Harold en Joris met hun mooie eigen liedjes. Super leuk om een bijdrage aan hun liedjes te kunnen leveren. 
 
 

 

Read more...

Moederdag Verwenvaart

Verras moeder met een uniek cadeau!

Al varend met de Tilia door de Piushaven genietend van prachtige live muziek door zangeres Marleen Achten en accordeonist Peter Faber. Na een uurtje varen eindigen we bij Café Burgemeester Jansen, waar u door de gastheer wordt verwelkomd met een heerlijke verwenkoffie.
Reserveren is noodzakelijk.

Datum en tijd: zondag 10 mei 2015
Moederdagvaart met verwenkoffie om 11.00 uur
Startlocatie: Draaibrug Piushaven
Prijs: € 15,- p.p. (inclusief live muziek,vaart en verwenkoffie)
Info en reserveren: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-24677774
 
 

 

Read more...

Eigen Spaanse liedje met Alle 015 goed te Paradox in Tilburg, 1 maart.

Lieve vrienden, ik heb mee gedaan aan eigen liedjes competitie in Paradox...wil je dat m'n eigen Spaanse liedje op CD komt..STEM OP MIJ!! zie link hieronder. Liedje 9 Cala D'or.

http://www.bd.nl/xtra/alle-015-goed

 

Read more...

Interview TilburgWebTV

Kort interview op TilburgWevTV (tweemaal op PLAY drukken)

 

Read more...

Eigen liedje met Alle 015 goed te Paradox in Tilburg, 1 maart.

Aanstaande zondag 1 maart 2015 in Paradox zing ik mijn eigen Spaanse liedje Cala D'or. Samen met Freek Felix (gitaar) en Rutger Verbeet (bass) zijn we rond 16.00 uur aan de beurt. Start programma 14.30 uur. Ongeveer 20 andere artiesten doen mee aan live opnames van Alle 015 Goed. 15 liedjes worden uiteindelijk gekozen voor op de CD Alle Goed 015. Als je denkt, Cala D'or wil ik nog wel eens terugluisteren op CD, STEMMEN DAN !!!!

 

 

Read more...

concertzaal van Theaters Tilburg,

Lekker om de hoek optreden op vrijdag 13 maart 'EL DORADO' in de concertzaal van Theaters Tilburg, voor meer info klik hier,  20.30 uur, Ik ga door met t Spaanse repertoire, tevens weer een nieuwe stijl erbij, fado. Het wordt een avondvullende voorstelling vol spanning en spektakel in de sfeervolle Tilburgse concertzaal. Met verteller Jace van de Ven en solisten Mattanja Lennings, Marieke van Middelkoop Rienk Speelman en ik.  Ook MusiCompany, het koor van de Fontys Hogeschool opleiding Docent Muziek, werkt hieraan mee.  L’Aventure Musicale speelt samen met een popband onder leiding van Abel de Vries.

 

Read more...