Menu

Marlène en Pierre

Marlène Chaleur & Pierre Soleil nemen u mee op een muzikale reis door Frankrijk en andere zonnige streken. Met tweestemmige zang en begeleid op accordeon brengen zij grote chansonniers van weleer als Jacques Brel, Edith Piaf en Yves Montand weer tot leven. Belle histoire, Non, je ne regrette rien, Nathalie,… Laat je mee terugnemen naar die zorgeloze tijd toen je – slechts gewapend met een fles wijn en een camembert – met je geliefde aan de oever van de Seine zat…
Marlène en Pierre zingen verhalen. Waargebeurde verhalen, verzonnen verhalen, gevonden verhalen. Verhalen om te huilen, verhalen om te lachen. Verhalen van het land, van de mensen, verhalen van de regen, maar vooral van de warmte en de zon.

 

In hun thuisbasis Tilburg, die bijna Franse stad in het bourgondische Brabant, verzorgen Marlène et Pierre in samenwerking met Caroline en John van de Stichting Tilburg te Water vaartochten door de havens, onder de bruggen en langs de kanalen van Tilburg. Op platte schuiten, sommige in fluisterboot-uitvoering, kunt u met kleine en grotere groepen genieten van de omgeving, het buiten zijn, en prachtige muziek. Meer informatie kunt u aan vragen via de contactpagina.

  •