Menu

Zangles

Marleen Achten is in 1998 afgestudeerd aan het Rotterdams conservatorium voor zang/lichte muziek. Vanuit haar ruime opgedane kennis en ervaring geeft zij les en werkt o.a. met EVTS (Estill Voice Training System) en CVT (Estill Voice Theorie). Zij geeft zanglessen in het lichte genre, zoals pop, jazz, blues, musical en vele andere stijlen.

De zanglessen worden zowel in groepen als individueel gegeven en zijn geschikt voor beginners als gevorderden, kinderen als volwassenen.

Als je je wilt inschrijven om bij Marleen zangles te volgen, gaat er altijd een vrijblijvende zangles aan vooraf om even kennis te maken en voor jou om te kijken of je de zangles leuk vind! De lessen zijn in het centrum van Tilburg. Makkelijk bereikbaar en gratis parkeren.

Groepszanglessen

Een groepsles bestaat uit maximaal 5 leerlingen, zodat iedereen individueel genoeg aan bod komt. Er wordt gewerkt aan stemtechniek, meerstemmigheid en solozang. Tevens komen interpretatie, performance en vele andere facetten aan bod die er uiteindelijk voor zorgen dat een lied zo veel mogelijk gaat aanspreken bij je publiek.

Uitvoering

We werken zoveel mogelijk naar een uitvoering voor publiek toe, waarin je zowel solo- als samenzang ten gehore brengt. Dit alles onder begeleiding van een live band op een leuk podium. Uiteraard mag je zelf bepalen of je meedoet, maar een optreden voor publiek wordt wel als zeer stimulerend ervaren.

 

Enkele reacties van leerlingen:

Spannend……zangles!

Al jaren hadden we het plan met zangles te beginnen, niet met een speciaal doel; gewoon ter ontspanning en om te ervaren wat je met je stem kunt bereiken.

Ruim een jaar geleden zijn we gestart bij Marleen met vrijwel wekelijks een zogenaamde Duo-les. We beginnen iedere les met enkele technische oefeningen en vervolgens zingen we een lied, voor een deel tweestemmig. Zo hebben we inmiddels al een aardig repertoire behandeld, zowel Nederlands- als Engelstalig en variërend van popsongs tot ‘The Sound of Music’. Het zingen onder begeleiding van Marleen is nog leuker dan we hadden verwacht. Elke week weer een uurtje om naar uit te kijken en vol energie weer naar huis terug te keren! Marleen geeft op professionele wijze les in een ontspannen sfeer. Wij worden er blij van!

Irma en Henny

-------------------------

Ik ben in november 2014 begonnen en ik ervaar de zanglessen als leuke leerzame lessen. Ik voel en hoor dat ik vooruitgang boek.

De oefeningen werken zeker als je er genoeg tijd in steekt. De lessen zijn lekker ontspannend, maar ook hard werken, want ik wil alles uit de les en mij zelf halen. De les vliegt voorbij als je plezier hebt. Het is zeker een aanrader als je leuke leerzame lessen wil volgen. Soms tijdens de les wil iets niet lukken en dan komt Marleen altijd met een alternatief, zodat je de oefening toch kan uitvoeren. De opbouwende kritiek geeft mij een boost om het beter te willen doen dan voorheen. Ik ben positief over de lessen en mijn vooruitgang, dus ik zeg doen als je nog een vocal coach zoekt !!!

Anika

-------------------------

Ik heb altijd al graag gezongen. Met de radio mee, onder het werk. Meestal als ik alleen was.

Als er mensen meeluisteren is het al gauw eng. Verder vond ik mijn stem beperkt.

Marleen nodigde me uit eens een zangles te proberen. Dat was erg leuk en het ging boven verwachting.

In korte tijd is het bereik van mijn stem toegenomen en ook mijn zelfvertrouwen.

Nu oefenen we voor een optreden in Kims kroeg waar je mee kunt zingen met de huisband.

 

Peter Jonkergouw

-------------------------

 

  •  

Zanglessen

De lessen worden zoveel mogelijk afgestemd op de leerling. Naast techniek werken we ook aan interpretatie, performance, timing en je repertoireopbouw. Tevens kan ik je helpen met de voorbereidingen voor zangaudities, o.a.voor het conservatorium, musicals of andere zangprojecten. Tijdens de les wordt gebruik gemaakt van opnameapparatuur wat het leerproces versneld.

Privé
€ 26,50/ les
30 Minuten
Privé zangles
€ 37,50/45min
Alle aandacht op jou
Opname van de les
Kies
Duo Zangles
€ 26,50
50 Minuten
Twee personen les
Opname van de les
Prijs p.p. per les
Probeer het eens!
Kies
Groep
€ 18,50/ les p.p.
60 Minuten
Groepsles (4 personen)
€ 25,- p.p. bij 3 personen
Opname van de les
Vaste tijden
Kies

Vraag me naar de mogelijkheden en ik help je in het maken van een juiste keuze.

Marleen Achten
Conradhof 11

5025 DV  Tilburg
info@marleenachten.nl
06-24677774